Login
Zet de nieuwe data vast in je agenda
Je kan je binnenkort weer inschrijven

Zeildag

Heb je nog nooit gezeild? Wil je kennis maken met zeilen & Ichthus Zeilkampen? Kan je al (een beetje) zeilen, en krijg je hier maar niet genoeg van? Wil je andere mensen enthousiast maken voor Ichthus Zeilkampen? Twijfel je nog of je mee gaat naar een zomerzeilkamp? Heb je altijd je vrienden al eens mee willen nemen naar Ichthus Zeilkampen?

Allemaal goede redenen om zaterdag 11 juni mee te doen met de Zeildag. Deze dag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met Ichthus Zeilkampen. Daarnaast wordt er natuurlijk de hele dag gezeild. Je bent welkom als onervaren zeiler, maar ook als je het al vaker hebt gedaan. Natuurlijk zijn ook je vrienden welkom! De locatie volgt nog, maar zal centraal in Nederland zijn.

Deze dag is er informatie te krijgen over de zomerkampen/het zomerweekend en bestaat de mogelijkheid om je nog last minute op te geven voor deze activiteiten.

Dus:
Wat: een dagje zeilen
Wie: jij & je vrienden
Waar: Loosdrecht

Data

Week Beschikbaarheid  

Prijzen

  • Kosten: €17,50

Let op: Bij afmelding worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Voor weekenden is er geen gereduceerd bedrag mogelijk bij het missen van een dag. Bij een zomerweek is dit wel mogelijk als je meerdere dagen niet kunt.