Login
Zet de nieuwe data vast in je agenda
Je kan je binnenkort weer inschrijven

Zwerfweekend

Wil jij deze zomer goed beginnen? Lekker even uitwaaien op het water? Dat kan! Een zomerweekend is eigenlijk een compacte vakantie. Dus is je vakantiegeld al bijna op, geen vakantiedagen meer over, of wil je nog ergens anders op vakantie, maar lijkt een paar dagen zeilen je heerlijk? Ga dan met ons mee!

Dit weekend is anders dan de zomerweekenden van de afgelopen jaren. We zullen niet op de kampeerboerderij overnachten, maar maken er een mini-zwerftocht van en overnachten op de bootjes! We verzamelen vrijdagavond in Heeg en zijn daar zondagavond weer terug. Waar we aanmeren? Daar waar de wind ons heen blaast!

Het hele weekend wordt er veel gezeild in de zon op de Friese meren, is er tijd voor Bijbelstudie en natuurlijk heel veel gezelligheid! Vrijdagavond staat het eten voor je klaar, zaterdag zeilen we er op los. De avonden slapen we dus op de boten in een haven of op een onbewoond eilandje. Op zondag zullen we 's ochtends een kerkdienst bezoeken en kan er 's middags nog naar hartelust gezeild worden. Zondagavond voelt het of je een week weg bent geweest ;-)

De kosten voor dit weekend zijn €75 voor studenten en €85 voor werkenden.

Lijkt het je wat? Geef je dan op!

Data

Week Beschikbaarheid  

Prijzen

  • Werkenden: €85
  • Studenten: €75

Let op: Bij afmelding worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Voor weekenden is er geen gereduceerd bedrag mogelijk bij het missen van een dag. Bij een zomerweek is dit wel mogelijk als je meerdere dagen niet kunt.