Login
Zet de nieuwe data vast in je agenda
Je kan je binnenkort weer inschrijven

Word vrijwilliger

Zoals elke organisatie heeft ook Ichthus Zeilkampen mensen nodig om te kunnen draaien. Vrijwilligers zijn nodig in de algemene organisatie en in de organisatie van de verschillende activiteiten. Als je een steentje bij wil dragen, zijn daar een aantal manieren voor...

Op de zomerkampen

Op de zomerkampen kunnen we alle mogelijke hulp gebruiken. Het belangrijkste is natuurlijk de schippers. Het is een zeilkamp, dus er moet veilig gezeild kunnen worden. Heb jij het zeilen goed in de vingers? Geef je dan op als schipper. In overleg met de waterleiding kijken we of je mee kan als schipper.

Voor de kringen hebben we kringleiders nodig, dus als je ervaring hebt met het leiden van kleine gespreksgroepen, kan je je ook aanmelden als kringleider. Daarnaast wordt het kamp geleid door een kampstaf. Binnen de kampstaf zijn er verschillende functies, daar kan je hier alles over lezen.

In een commissie

Ichthus Zeilkampen telt maar liefst twee commissies, namelijk de opleidingscommissie en de themacommissie. De opleidingscommissie zorgt voor goed ingevulde instructieweekenden en de themacommissie zorgt voor geestelijk voedsel tijdens de activiteiten. Meer weten? Kijk dan hier.

In de CKS

Ofwel de centrale kampstaf, a.k.a. het 'bestuur'. Lijkt het je leuk om je een jaartje (of langer) te bemoeien met de algehele koers die Ichthus Zeilkampen vaart, zonder dat het je al te veel tijd kost? Laat het ons weten, want we zoeken nog mensen voor de CKS. Voor meer uitleg en alles over alle functies kijk je hier.

Vanuit je luie stoel

Ben je gewoon enthousiast over Ichthus Zeilkampen? Dan mag je dat gerust delen met anderen. Vertel anderen over ons. Dat, maar we zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste verhalen, foto's en filmpjes van de zeilkampen. Die mag je opsturen naar pr at ichthuszeilkampen.nl!

Lijkt het je leuk om binnen je eigen vereniging een praatje te houden over Ichthus Zeilkampen? Graag! Neem contact met ons op en wij voorzien je van powerpoints, informatie en dergelijke.