Login
De inschrijvingen zijn geopend!

Lustrum activiteit!

Ichthus zeilkampen bestaat 60 jaar. Op 25 mei 2019 is een een lustrum activiteit voor iedereen die weleens mee is geweest met Ichthus zeilkampen!

We gaan met zijn allen varen op een Klipperaak. https://www.vfczeilcharters.nl/ We varen op Vrouw Frida Cornelia. Dit duurt de hele dag. Als je even binnen wilt zitten en een spelletje wilt doen kan dit ook. Maar op de boot genieten van de wolken, het water, elkaar en het zeilen is natuurlijk het fijnst. Deze activiteit gaat door als er genoeg aanmeldingen zijn. We laten optijd weten als deze activiteit niet door kan gaan i.v.m. te weinig aanmeldingen. Al verwachten we genoeg opkomst. Dus geeft je op en attendeer al je vrienden/kennissen van ichthuszeilkampen!

Mocht je het nu leuker vinden om eens een kijkje te nemen bij de boerderij van Ykema en een dagje genieten van zeilen en de sfeer van Ichthuszeilkampen op dit moment en oude herinneringen op te halen? Tijdens de Admiraalscup (11 tot en met 13 oktober) nodigen we je van harte uit om mee te zeilen tijdens de wedstrijd (1 of 2 nachtjes te overnachten) of voor de lol te komen zeilen of gewoon een kijkje te nemen en wat te eten en te drinken tijdens deze activiteit. Dit zou dan meer een soort reunie worden en we zien uit naar jullie komst!!!!!

Prijzen

Let op: Bij afmelding worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Voor weekenden is er geen gereduceerd bedrag mogelijk bij het missen van een dag. Bij een zomerweek is dit wel mogelijk als je meerdere dagen niet kunt.