Login
De inschrijvingen zijn geopend!

Lustrum activiteit!

Ichthus zeilkampen bestaat 60 jaar. Op 25 mei 2019 is een een lustrum activiteit voor iedereen die weleens mee is geweest met Ichthus zeilkampen!

We gaan met zijn allen een dagje varen op de tjalk Carpe Diem. Als je even binnen wilt zitten en een spelletje wilt doen kan dit ook. Maar op de boot genieten van de wolken, het water, elkaar en het zeilen is natuurlijk het fijnst. Dus geeft je op en attendeer al je vrienden/kennissen van Ichthus Zeilkampen! Ook zij die niet eerder met Ichthus zijn meegeweest, zijn welkom.

Programma

9:40 uur: Aanwezig
10:00 uur: Vertrek
10:30 uur: Heisen van de zeilen (de schipper en matroos vinden het leuk als u/je hierbij wilt helpen maar het hoeft niet).
12:30 uur: Eenvoudige lunch op het water
15:00 uur: Wat te borrelen op de boot
16:00 uur: Terug in de haven
16:15 uur: Optioneel Monnickendam bezoeken + met elkaar in een restaurantje wat eten (kosten niet inbegrepen).

Prijzen

Let op: Bij afmelding worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Voor weekenden is er geen gereduceerd bedrag mogelijk bij het missen van een dag. Bij een zomerweek is dit wel mogelijk als je meerdere dagen niet kunt.

Opgeven

Klik hier om je op te geven.

 

Oktober: Valk zeilen bij Ykema

Mocht je benieuwd zijn hoe de boerderij van Ykema er tegenwoordig uit ziet, willen zeilen en genieten van de Ichthus zeilkampen sfeer op dit moment en oude herinneringen ophalen? Tijdens de Admiraalscup (11 tot en met 13 oktober) nodigen we je van harte uit om mee te zeilen tijdens de wedstrijd en eventueel 1 of 2 nachtjes te overnachten, of voor de lol te komen zeilen of gewoon een kijkje te nemen en wat te eten en te drinken tijdens deze activiteit.
Meer informatie hierover volgt later.