Login
Zet de nieuwe data vast in je agenda
Je kan je binnenkort weer inschrijven

Zomerweekend

Heb je het al druk genoeg deze zomer, maar wil je je toch nog even uitleven op het water? Dat kan! Een zomerweekend is hetzelfde recept als de zomerweken, maar dan in één weekend gestopt, in plaats van een hele week. Het voordeel: het is maar één weekend, voor als al je vakantiedagen alweer op zijn en het is goedkoper, voor als al je vakantiegeld alweer op is.

Het hele weekend wordt er veel gezeild in de zon op de Friese meren, is er aandacht voor geestelijke groei en natuurlijk heel veel gezelligheid, zoals je misschien gewend bent van de zeilkampen. Zondags zullen we 's ochtends nog een kerk opzoeken en kan er 's middags nog naar hartelust gezeild worden.

Zomerweekend 1 is dit jaar een kampeerweekend. We slapen dus op de boot of in een tentje. Zomerweekend 2 is op camping Ykema, hier slapen we in een accommodatie.

Lijkt het je wat? Geef je dan op!

Data

Week Beschikbaarheid  

Prijzen

  • Werkenden: €125
  • Studenten: €115

Let op: Bij afmelding worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Voor weekenden is er geen gereduceerd bedrag mogelijk bij het missen van een dag. Bij een zomerweek is dit wel mogelijk als je meerdere dagen niet kunt.