Login
De inschrijvingen zijn geopend!

Zomerweek

Weet jij eigenlijk al wat je gaat doen deze zomer? Ben jij na een jaar hard studeren ook zo toe aan een relaxed weekje zeilen? Voel jij er ook voor om een weekje de boel de boel te laten en samen op zoek te gaan naar wat belangrijk is in het leven? Lees dan verder en kies voor een onvergetelijke vakantie!

Ichthus Zeilkampen organiseert al sinds 1959 zomerzeilkampen voor studenten tot 30 jaar die graag zeilen en geïnteresseerd zijn in het christelijk geloof. Onze thuishaven tijdens de zeilkampen is het Friese Sandfirden. Je verblijft, samen met ongeveer 20 anderen, in de gezellige kampeerboerderij van de familie Ykema (https://www.campingykema.nl/). Aan de steiger bij de kampeerboerderij liggen onze boten. Hiermee gaan we dagelijks de Friese wateren op om koers te zetten richting pittoreske Friese plaatsjes, zoals Oudega, Sloten, Heeg en Gaastmeer. Er wordt gezeild onder leiding van getrainde schippers die je de kneepjes van het vak bij kunnen brengen. Je hoeft dus echt niet te kunnen zeilen om mee te gaan! Wil je meer weten over de zeilkampen? Stuur een dan een mailtje.

Ben je al eens vaker meegeweest met een Ichthus Zeilkamp, en lijkt het je wel wat om zelf eens mee te helpen met de organisatie van een kamp? Dat kun je aangeven als je je opgeeft. Klik hier voor meer informatie over de verschillende staffuncties. Voor verdere vragen kun je mailen naar de stafferswerver.

Heb je geen tijd of geld voor een hele week? We hebben dit jaar ook een zomerweekend.

Of tour je liever rond door Friesland zonder vaste verblijfplaats? Dan is de zwerftocht misschien wat voor jou.

Als je je wilt inschrijven moet je rechtsboven inloggen in de site, dan kan je onder het kopje instructieweekend een kopje vinden om je in te schrijven. We hopen je weer te zien!

Data zomerweek: 27 juli t/m 3 augustus 2019

Prijzen

Let op: Bij afmelding worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Voor weekenden is er geen gereduceerd bedrag mogelijk bij het missen van een dag. Bij een zomerweek is dit wel mogelijk als je meerdere dagen niet kunt.