Login

Zomerweek

Weet jij eigenlijk al wat je gaat doen deze zomer? Ben jij na een jaar hard studeren ook zo toe aan een relaxed weekje zeilen? Voel jij er ook voor om een weekje de boel de boel te laten en samen op zoek te gaan naar wat belangrijk is in het leven? Lees dan verder en kies voor een onvergetelijke vakantie!

Het is zaterdagmiddag, je komt aan bij de kampeer boerderij van de familie Ykema, in het pittoreske Friese plaatsje Sandfirden. Voor de komende week zal dit je uitvalsbasis zijn om de Friese wateren en plaatsen per zeilboot te verkennen. Onder begeleiding van enthousiaste schippers maak je elke dag een zeiltocht. De bestemming die varieert per dag, het kan een terrasje zijn in een van de omliggende plaatsen, maar ook een onbewoond eiland om daar vervolgens te lunchen of te gaan zwemmen. Na een dag lekker gezeild te hebben, leg je de boot weer aan in het haventje bij de boerderij. S avonds is het tijd voor de kringbijbelstudie of is er ruimte voor vrije tijd.

Naast het zeilen wordt er ook tijd ingeplant diverse geestelijke activiteiten, om zo (met elkaar) hopelijk meer van God en Jezus te mogen ontdekken, en Hem te danken voor al wat Hij geeft.  Zo zullen er gedurende de week diverse kringbijbelstudies zijn,  is er elke dag ruimte voor stille tijd, en ga je zondag met elkaar naar de kerk.

Het zeilen gebeurt onder begeleiding van ervaren schippers, die je gedurende de week de kneepjes van het vak bij kunnen brengen. Hierdoor is het niet nodig om zelf  zeilervaring te hebben.

Hoewel er enkele deelnemers zijn die het kamp georganiseerd hebben, levert iedereen tijdens het kamp zijn of haar eigen bijdrage.  Het kamp tot een succes maken doe je dus met elkaar voor elkaar.

Kortom, lijkt het je heerlijk om lekker uit te waaien op de Friese wateren, en wil je samen met andere meer over God ontdekken, schrijf je dan nu in voor de zomerweek!

Kosten zijn 235 voor studenten en 260 voor werkenden.

Aanmelden voor de Zomerweek (27 Juli – 3 Augustus 2019)