Weet jij al wat je gaat doen deze zomer? Ben jij na een jaar hard studeren ook zo toe aan een relaxed weekje zeilen? Voel jij er ook voor om een weekje de boel de boel te laten en samen op zoek te gaan naar wat belangrijk is in het leven? Lees dan verder en kies voor een onvergetelijke vakantie!

Het is zaterdagmiddag, je komt aan bij de kampeerboerderij van de familie Ykema, in het pittoreske Friese plaatsje Sandfirden. Voor de komende week zal dit je uitvalsbasis zijn om de Friese wateren en plaatsen per zeilboot te verkennen. Onder begeleiding van enthousiaste schippers maak je elke dag een zeiltocht. De bestemming varieert per dag, het kan een terrasje zijn in een van de omliggende plaatsen, maar ook een onbewoond eiland om daar vervolgens te lunchen of te gaan zwemmen. Na een dag lekker gezeild te hebben, leg je de boot weer aan in het haventje bij de boerderij. ’s Avonds is het tijd voor bijbelstudie in kringen of is er ruimte voor vrije tijd.

Naast het zeilen wordt er ook tijd ingepland voor diverse geestelijke activiteiten, om zo (met elkaar) meer van God en Jezus te mogen ontdekken, en Hem te danken voor al wat Hij geeft.  Zo zullen er gedurende de week diverse bijbelstudies in kringen zijn,  is er elke dag ruimte voor stille tijd en ga je zondag met elkaar naar de kerk.

Het zeilen gebeurt onder begeleiding van ervaren schippers, die je gedurende de week de kneepjes van het vak bij kunnen brengen. Hierdoor is het niet nodig om  zeilervaring te hebben.

Kortom, lijkt het je heerlijk om lekker uit te waaien op de Friese wateren, en wil je samen met andere meer over God ontdekken, schrijf je dan nu in voor de zomerweek!

27 juli – 3 augustus 2024

Student €280
Werkende €320
Schipper €240