Heb je het al druk genoeg deze zomer, maar wil je je toch nog even uitleven op het water? Wil je weten of zeilen iets voor je is, en vind je een week zeilen gelijk wel heel veel? Of ben je tijdens een van de andere zomeractiviteiten besmet geraakt met het zeilvirus? Goed nieuws, ter afsluiting van de zomervakantie, wordt er door Ichthus Zeilkampen nog een lang zeilweekend georganiseerd.

Het zeilweekend begint al op donderdagmiddag / avond en duurt tot zondagavond. Tijdens deze dagen is de kampeerboerderij van de familie Ykema je uitvalsbasis.

Onder begeleiding van enthousiaste schippers maak je elke dag een zeiltocht. De bestemming varieert per dag, het kan een terrasje zijn in een van de omliggende plaatsen, maar ook een onbewoond eiland om daar vervolgens te lunchen of te gaan zwemmen. Na een dag lekker gezeild te hebben, leg je de boot weer aan in het haventje bij de boerderij. ’s Avonds is het tijd voor bijbelstudie in kringen of is er ruimte voor vrije tijd.

Naast het zeilen wordt er ook tijd ingepland voor diverse geestelijke activiteiten, om zo (met elkaar) meer van God en Jezus te mogen ontdekken, en Hem te danken voor al wat Hij geeft.  Zo zullen er tijdens het weekend een of meerdere bijbelstudies in kringen zijn, is er elke dag ruimte voor stille tijd, en ga je zondag met elkaar naar de kerk.

Het zeilen gebeurt onder begeleiding van ervaren schippers, die je gedurende de week de kneepjes van het vak bij kunnen brengen. Hierdoor is het niet nodig om zelf  zeilervaring te hebben.

Kortom, lijkt het je heerlijk om lekker om aan het einde van de zomer (nog een keer) uit te waaien op de Friese wateren, en wil je samen met andere meer over God ontdekken, schrijf je dan nu in voor het zomerweekend!

8-11 augustus 2024

Student €160
Werkende €180
Schipper €140