Voor de avonturiers onder jullie is de zwerftocht een aanrader!

Tijdens de zwerftocht staat je een week vol verrassingen te wachten. Qua planning staat er voor de komende zeilweek bijna niets vast, behalve dan dat je over een week weer terug moet zijn in de haven waar je nu begint. Een ding wat wel vast staat is dat je tijdens de komende week veel op de zeilboot te vinden zult zijn. Overdag zeil je onder begeleiding van enthousiaste schippers kris kras over de binnenwateren van Friesland, en doe je diverse plaatsen met leuke terrasjes en haventjes aan. Aan het eind van de middag leggen jullie de boot ergens aan, en ga je met elkaar de avondmaaltijd bereiden.  Na de maaltijd is er tijd voor diverse activiteiten, zoals bijbelstudie,  of misschien ga je wel nachtzeilen. En slapen doe je op de boot, in de kajuit! Waar je aanlegt verschilt per dag, dit kan in een haven met toilet en douchevoorziening zijn, maar het kan ook voor komen dat je overnacht in de natuur aan een zo genaamde Marrekrite steiger. (Een steiger waar verder geen toilet/douchevoorzieningen aanwezig zijn).

Naast het zeilen wordt er ook tijd ingepland voor diverse geestelijke activiteiten, om zo (met elkaar) hopelijk meer van God en Jezus te mogen ontdekken, en Hem te danken voor al wat Hij geeft.  Zo zullen er gedurende de week diverse kringbijbelstudies zijn,  is er elke dag ruimte voor stille tijd, wordt er gezongen en ga je zondag met elkaar naar de kerk.

Je zeilt onder begeleiding van ervaren schippers, die je gedurende de week de kneepjes van het vak bij kunnen brengen. Hierdoor is het niet nodig om zelf (veel) zeilervaring te hebben. Houd er wel rekening mee dat de zeilboten niet heel groot zijn, je deze ruimte ook nog moet delen met (maximaal) 3 andere deelnemers, en de luxe van de overnachting kan verschillen.

Een zwerftocht bestaat uit (maximaal) 4 boten, dus 16 deelnemers. De organisatie van het kamp wordt gedaan door ervaren deelnemers die vaker mee geweest zijn.  

Kortom, lijkt het je leuk om deel te nemen aan een avontuurlijke zeiltocht door Friesland, en wil je samen met anderen meer over God ontdekken, schrijf je dan nu in voor de zwerftocht!

21-28 juli 2023

Student €290
Werkende €330
Schipper €250